Publicerad den

NätTrollz! – Kortspel för internetkrigare

Har du letat efter ett kortspel som låter dig bete dig som ett tvättäkta onlinesvin? Mattias Dristig har konstruerat ett spel som låter dig och dina kompisar göra just detta!

 Jag gillar verkligen tematiken på NätTrollz. Är det nånting jag ogillar så är det näthat, så där applåderar jag Dristigs tilltag. Även artstylen är bra, och Jan Kustfälts finfina illustrationer påminner mig om Alf Woxneruds i den gamla serietidningen Pyton. Produktionsmässigt sett så får NätTrollz klart godkänt utan att på nåt sätt briljera.

Själva spelet är ett enkelt stickspel där det gäller att antingen vinna sticken, eller förstöra sticken så de andra får minuspoäng. Det finns även en del kort som du kan spela ut när som helst som förstör för dina motspelare. Alla vet ju att skadeglädje är den enda sanna glädjen! 😉

NätTrollz!

Sticken presenteras som diskussionstrådar på valfri social plattform, och du vinner en tråd genom att spela ut en bild på en gullig kattunge.

Själva spelet föll mig tyvärr däremot inte på läppen riktigt; kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Kanske att temat och de fyndiga texterna på korten försvann lite i tempot på spelet?

Nåväl, gillar du den här typen av spel, så kan du kolla in NätTrollz och bilda dig en egen uppfattning!

Betyg: 2/5

  • Typ: Kortspel
  • Utvecklare: Mattias Dristig / Vildhallon / http://vildhallon.com
  • Antal spelare: 2-5
  • Tid: cirka 20 minuter
  • Cirkapris: 190:-
Share

Comments

comments