Publicerad den

Mobster Metropolis – Nytt svenskt spel på Kickstarter!

Där stod jag på jobbet när det plingade till i mobilen. Min gamle vän Trolle skrev ”STORMAKTENS spel!” och hade länkat till en Kickstarterkampanj. Mycket riktigt, länken innehöll ordet ”STORMAKTEN” och jag tänkte att det var ju lustigt att de hade valt just det namnet… Till saken hör att jag spelade sjukt mycket Counter-Strike 1.6 förr, och då i liga och ladder på R60.org. Där huserade även klanen med just namnet ”STORMAKTEN” som var ett gäng trevliga prickar som spöade skiten ur oss med jämna mellanrum. Några medlemmar i STORMAKTEN var även hemma hos mig på grillfest under Arvikafestivalen nåt år då jag fortfarande bodde där.

Det var därför jag tyckte att namnet var ett sammanträffande.  Men nä. Det VAR inget sammanträffande. Det är samma killar! Samma goa gubbar! 🙂

 

Mobster Metropolis då? Vad är det för typ spel? Jo, det är ett strategispel för 2-4 spelare där det gäller att bli den mäktigaste maffiabossen i byn!

Läs mer på följande länkar:

Mobster Metropolis på Kickstarter

Mobster Metropolis på Instagram

STORMAKTEN Productions på Facebook

STORMAKTEN Productions på webben

Share

Comments

comments